ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ
TOP
Εξωτερικό Υδρομασάζ (In/out Pool-Jacuzzi)

Συνδυασμός Πακέτων και Ιδιαίτερες Υπηρεσίες

Απολαύστε τις υπηρεσίες του Pirrion wellness boutique hotel προσαρμοσμένες αποκλειστικά στις δικές σας μοναδικές επιθυμίες.

pirrion-gold-line

Πρόταση γάμου & πρώτη νύχτα γάμου με χρήση σπα

Εκμεταλλευτείτε με τη διαμονή σας στην bridal suite του  Pirrion  και ζήστε μοναδικές στιγμές για εσάς και τον σύντροφό σας αυτήν την ξεχωριστή σας μέρα . Αφεθείτε στις υπηρεσίες του έμπειρου προσωπικού μας και χαλαρώστε στον ζεστό χώρο του χαμάμ. Αφήστε το υδρομασάζ, το αερομασάζ και την χρωμοθεραπεία να σας ταξιδέψουν κάτω από τον έναστρο ουρανό του τζακούζι.

 

Prive χρήση των spa

Ο εορτασμός προσωπικών και ιδιαίτερων στιγμών στο χαμάμ και στο τζακούζι είναι πάντα εντυπωσιακός αφού ο μοναδικός χαρακτήρας τους προσδίδει σε κάθε προσωπική στιγμή έναν άλλο αέρα . Ο εορτασμός γενεθλίων ,μιας επετείου ή και κάθε προσωπικής στιγμής υπό το φως των κεριών και της ιδιαίτερης χαλαρωτικής μουσικής με prive χρήση του χαμάμ και του υδρομασάζ χαρίζει μια άλλη διάσταση στις στιγμές σας .

 

Bachelor parties, wellness & spa

Στους χώρους του σπα δεν θα οργανώσετε απλώς το bachelor πάρτι του γάμου σας… Θα ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ενέργειας . Υπάρχουν άλλωστε στιγμές στη ζωή μας που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε , στιγμές που μας αξίζει η πολυτέλεια της αναζωογόνησης . Στο Pirrion wellness boutique hotel είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες .

 

Προγράμματα για εταιρίες με χρήση των σπα

Οι υπηρεσίες χαλάρωσης του Pirrion spa μπορούν να μετατραπούν σε πρωτότυπα εταιρικά δώρα για τους συνεργάτες σας. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας στοχεύουν στην ψυχική υγεία και ευεξία των εργαζομένων σας, ανταμείβουν τη αφοσίωσή τους και τους δίνουν κίνητρα .
Δοκιμάστε ένα meeting στο ξεχωριστό χώρο του χαμάμ, αναδείξτε τη διαφορετικότητα σας και επωφεληθείτε από ενέργεια του χώρου.

Pirrion: Μια μοναδική φιλοξενία

Ζήστε την ξεχωριστή πολυτέλεια που προσφέρουν τα δωμάτια μας

Separator Gold

Και ακόμα...

Yoga

Δραστηριότητες

Μασάζ

Εστιατόριο Σκαντζόχοιρος