ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ

Yoga

Η λέξη γιόγκα προέρχεται από τη σανσκριτική ρίζα «yuj» και σημαίνει «γνώση του νου και του σώματος». Μας ωφελεί στο σώμα , στη λειτουργία του οργανισμού, στα μυοσκελετικά προβλήματα και στη διάθεση.

Η Γιόγκα στο Pirrion δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει σε ένα μοναδικό χώρο δίπλα στη φύση, την χαλάρωση από την ένταση που συσσωρεύεται από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και παράλληλα να βοηθήσει στην εσωτερική αρμονία και γαλήνη σε σώμα και νου. Μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από τρία πλούσια διαφορετικά προγράμματα αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε εμάς.

– 2h –
Pirrion πακέτο 2 ωρών

Το πακέτο των 2 ωρών περιλαμβάνει: 30 λεπτά pranayama και meditation, 1 ώρα και 15 λεπτά πρακτική γιόγκα (επιλογή από hatha, vinyasa, ashtanga, yin, iyengar)  και 15 λεπτά savasana (τελική χαλάρωση)

– 3h –
Pirrion πακέτο 3 ωρών

Το πακέτο των 3 ωρών περιλαμβάνει: 1 ώρα yoga nidra (βαθύς καθοδηγούμενος διαλογισμός) και 2 ώρες πρακτική γιόγκα (επιλογή από θεραπευτική, yin, ashtanga, vinyasa, hatha, iyengar)

– 4h –
Pirrion πακέτο 4 ωρών

Το πακέτο των 4 ωρών περιλαμβάνει: 1 ώρα και 30 λεπτά thai ή αγιουβέρδα μασάζ, 1 ώρα και 30 λεπτά πρακτική γιόγκα (επιλογή από θεραπευτική, yin, vinyasa, hatha, ashtanga) και meditation για 1 ώρα.

Με τη Yoga…

Θα πετύχουμε να βελτιώσουμε το μυϊκό τόνο, την ευλυγισία, τη δύναμη και την αντοχή.
Να μειώσουμε το άγχος και την ένταση.
Θα ενισχύσουμε τον αυτοσεβασμό.
Θα βελτιώσουμε την συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα.
Θα μειώσουμε τη συσσώρευση λίπους.
Θα βελτιώσουμε την κυκλοφορία του αίματος.
Θα τονώσουμε το ανοσοποιητικό σύστημα.
Δημιουργείται αίσθηση ευεξίας και ηρεμίας.

Pirrion: Μια μοναδική εμπειρία

Ζήστε τη μοναδική πολυτέλεια που προσφέρουν τα δωμάτια μας

Separator Gold

Και ακόμα...

Yoga

Δραστηριότητες

Μασάζ

Εστιατόριο Σκαντζόχοιρος