ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ
Χαμάμ – Ευδαιμονία

Χαμάμ – Ευδαιμονία

Στης Ανατολής τα μέρη, ‘’Χαμάμ’’ ( حمّام‎ ) λέγονται τα δημόσια λουτρά που ζεσταίνονται με ειδική επεξεργασία, υπάρχει κρύο & ζεστό  νερό και η θερμοκρασία αγγίζει περί τους 40 βαθμούς το περιβάλλοντα χώρο.

Η ιστορία του Χαμάμ χάνεται στα βάθη των αιώνων,  από την οθωμανική αυτοκρατορία, τους Ρωμαίους, έως τις μεσοποτάμιες φυλές και τους Αρχαίους Έλληνες. Τα Χαμάμ υμνήθηκαν για τον εξαγνισμό της ψυχής και για την απαράμιλλη αρχιτεκτονική κι έμπνευση των δημιουργών τους στα περίτεχνα σχέδια και τα μοναδικά κτίσματα ανά τον κόσμο. Άνδρες πολεμιστές λάμβαναν εκεί σοβαρές αποφάσεις για την εξέλιξη μιας στρατιωτικής επιχείρησης και οι γυναίκες σε άλλη πτέρυγα ψυχαγωγούνταν ή συζητούσαν τους αναστεναγμούς τους πίνοντας ροφήματα από φύλλα εκλεκτού τσαγιού.

Πέρα από τα  ερωτικά και τα θρησκευτικά τελετουργικά, η πραγματικότητα είναι πως το νερό κι ο ατμός τονώνουν και καλλωπίζουν το σώμα ευεργετικά, ανοίγουν τους πόρους ενώ ταυτόχρονα το μασάζ αφήνει μια αίσθηση βαθιάς ανακούφισης και εξυγίανσης για την κυκλοφορία του αίματος και την τελική χαλάρωση του ανθρώπου.

Το Pirrion wellness boutique hotel ως κατεξοχήν χώρος Πολιτισμού, πραγμάτωσε την ευχή σας. Ένα όνειρο ευεξίας στο βουνό. Σας καλωσορίζουμε στο νέο μαγευτικό χώρο μας με το όνομα Hamam – Εudemonia’’ το μοναδικό στα Ζαγοροχώρια για να νιώσετε την τελετουργία της αυθεντικής λουτρικής περιποίησης.

Υπηρεσίες:

  • Traditional (self service)
  • Ali pasa
  • Journey

Pirrion: Μια μοναδική φιλοξενία

Ζήστε την ξεχωριστή πολυτέλεια που προσφέρουν τα δωμάτια μας

Separator Gold

Και ακόμα...

Yoga

Δραστηριότητες

Μασάζ

Εστιατόριο Σκαντζόχοιρος