ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ
TOP

Φιλοσοφία

Ζωντανή παραμένει η κληρονομιά του παππού μας Κώστα Ξ. Τράκη στο Δημοτικό τραγούδι της Ηπείρου με τη μουσική του ζυγιά, τα Περικλούτσια.
Η κομπανία αποτέλεσε πόλο έλξης στα οικογενειακά γλέντια στα ηπειρώτικα βουνά.
Σχετικοί πίνακες και φωτογραφικό υλικό, όπως και παλαιοί δίσκοι, αρχεία και βιβλία με την οικογενειακή μας παράδοση βρίσκονται αναμεμειγμένα με το πνεύμα του παππού, εκείνου που λάξευσε πρώτος τη θεμέλια πέτρα από σχιστόπλακα στο Pirrion όταν ακόμη ήταν ένα σπιτάκι του βουνού.
Καθώς η πατρογονική μας οικογένεια αντρώθηκε έτσι στα όρη του Ζαγορίου, στηρίξαμε το όνειρό μας σε αυτό που ήδη αισθανόμασταν απέναντι στον τόπο.
Ένα μοναδικό προορισμό φιλοξενίας και παράδοσης που θα σας κάνει απλά να αισθανθείτε σπίτι σας.

Η βασική ιδέα λοιπόν πίσω από το Pirrion είναι ότι όλες οι υπηρεσίες που παρέχει (ζεστασιά, κέφι, ασφάλεια, βιβλιοθήκη κτλ.) και ό,τι παράγει (πρωινό, γλυκά, φαγητό, επιλεγμένο κρασί) να αντανακλά τις αξίες της οικογενειακής μας επιχείρησης.
Λένε ότι μια ζωή δεν φτάνει για να γνωρίσεις το Ζαγόρι, το ίδιο ισχύει και για το Pirrion! Εδώ, έρχεσαι ξανά και ξανά. Κάθε εποχή είναι εντελώς διαφορετικά, ενώ κάθε φορά ανακαλύπτεις κάτι καινούργιο.
Το Pirrion wellness boutique hotel σημαίνει υπόσχεση φανταστικού ταξιδιού στα βουνά του Ζαγορίου, είναι ένα πραγματικό Mountain Resort ευρωπαϊκών διαστάσεων.
Το Pirrion πέρα από ξενοδοχείο και ως χώρος πολιτισμού έχει φιλοξενήσει με επιτυχία και εκθέσεις αρκετών καλλιτεχνών (ζωγράφων, φωτογράφων και λογοτεχνών).