ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ
TOP

Επικοινωνήστε με το Pirrion wellness boutique hotel

Separator Gold

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@pirrion.gr
Τηλ & Fax: +30 26530 71141
Κιν: +30 6988 188778

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ

Separator Gold

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  Πώς θα μας βρείτε

  Μετάβαση: Το αεροπλάνο σε μισή ώρα από Θεσ/κη ή Αθήνα θα σας προσγειώσει στο αεροδρόμιο ΠΥΡΡΟΣ των Ιωαννίνων και από Γιάννενα είστε στα Άνω Πεδινά σε 32km.

  Σε περίπτωση που θελήσετε να διανύσετε τη μαγευτική διαδρομή με το δικό σας αυτοκίνητο, μπορείτε να έρθετε στο Ζαγόρι από διαφορετικές κατευθύνσεις:

  Από Αθήνα μέσω Πάτρας (Ρίο – Αντίρριο), Αγρίνιο, Άρτα φτάνετε στα Γιάννενα (σύνολο 457km). Εναλλακτικά μέσω Εθνικής Αθηνών-Λαμίας φτάνετε Τρίκαλα και από εκεί Καλαμπάκα, Μέτσοβο και Γιάννενα.

  Από Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας οδού περνάτε Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά, Μέτσοβο και φτάνετε Γιάννενα (σύνολο 298km).

  Οι αποστάσεις από το Pirrion wellness boutique hotel είναι μικρές προς και μεταξύ των χωριών και μπορεί ο επισκέπτης να συνδυάσει να εξερευνηθεί σε πάνω από τρία χωριά τη φορά και το δίκτυο είναι βατό.

  Μικρός Οδηγός

  Δυτικό Ζαγόρι: περιλαμβάνει Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο, τα μονοπάτια που οδηγούν στην κορυφή της Γκαμήλας και τις Δρακόλιμνες, την Αρίστη και το χωριό Βίκος με την συγκλονιστική του θέα στην ομώνυμη χαράδρα. Είναι το χωριό από το οποίο ξεκινούν οι πεζοπορίες στο φαράγγι–με συνηθέστερο σημείο συνάντησης το Γεφύρι της Αρίστης.

  Κεντρικό Ζαγόρι: το χωριό μας τα Άνω Πεδινά, Κήποι κ.α., εδώ οι λάτρεις των θρυλικών ηπειρώτικων γεφυριών και της φωτογραφίας θα βρουν τον παράδεισό τους

  Ανατολικό Ζαγόρι: Η πανέμορφη Βωβούσα, χτισμένη στις όχθες του Αώου, τα γραφικά χωριά της κοιλάδας του Βάρδα με τους νερόμυλους, ο Καστανώνας και η Ιτέα με τα τοξωτά γεφύρια τους είναι μερικά από τα αξιοθαύμαστα της περιοχής.

  Αγορές και αναμνηστικά: Υφαντά, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες από φρούτα και καρπούς της περιοχής, τυροκομικά και κρεατικά, τσίπουρο, λικέρ, κρασί, βότανα και αποξηραμένα μανιτάρια και χειροποίητα κοσμήματα.