ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ
TOP

Δραστηριότητες

Pirrion wellness boutique hotel Go-Outdoor

Ηλικίες από 2 ετών μέχρι 95…δεν είναι θέμα εμπειρίας, είναι θέμα διάθεσης!

Η επαφή με τη φύση στο Ζαγόρι δίνει την ευκαιρία όχι μόνο της εξερεύνησης, αλλά και της αυτοανάκαλυψης.
Στο Ζαγόρι λοιπόν και με την καθοδήγηση και την ασφάλεια των εμπειρότερων συνοδών-προπονητών (εξωτερικών συνεργατών μας) σας προτείνουμε:

Separator Gold
 • Το Ski και snowboard (χιονοδρομία και χιονοσανίδα) στο χιονοδρομικό κέντρο Ανήλιο-Μετσόβου. Μόλις 50 km από τα Ιωάννινα για ατέλειωτα σλάλομ στον ηπειρώτικο χειμώνα. Διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα των σκιέρ και snowboarders, και δυνατότητα για καταβάσεις σε απάτητο χιόνι. Στο χιονοδρομικό υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός και έλκηθρα για τους μικρούς και φυσικά σχολή εκμάθησης!
 • Το Hiking (πεζοπορία-περπάτημα) είναι μια εύκολη πεζοπορία σε ομαλές&φυσικές διαδρομές, που διαρκούν από μια ώρα περίπου ή και μισή μέρα. Συνήθως τερματίζουμε από εκεί που ξεκινήσαμε και ο χρόνος είναι προϋπολογισμένος. Αν και απαιτείται βασικός εξοπλισμός (παπούτσια πεζοπορίας, σωστό ντύσιμο και απαραιτήτως νερό) αυτός δεν είναι ιδιαίτερα βαρύς.
 • Το Trekking (ορειβατική πεζοπορία) είναι περισσότερο ένα ορειβατικό ταξίδι, απαιτεί κυρίως περπάτημα, αλλά συχνά χρειάζεται κι αναρρίχηση, ώστε να προσπελαστούν κάποια σημεία και μπορεί να διαρκέσει δύο ώρες ή και δυο μέρες! Απαιτεί μεγαλύτερη αντοχή και σωματική δύναμη, καθώς θα συναντήσουμε πιο απότομο και ανώμαλο έδαφος. Κατά τη διάρκεια αυτών των διαδρομών, πολλοί επιλέγουν και να κατασκηνώνουν.
 • Το Οrienteering (προσανατολισμός) προσφέρει τη δυνατότητα να «ανακαλύψετε» ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τη χρήση πυξίδας, χάρτη και του φυσικού τρόπου με τον οποίο μπορούμε να κινούμαστε μέσα στο χώρο. Οι συμμετέχοντες βρίσκουν μόνοι το μονοπάτι τους και ξεπερνώντας εμπόδια μέσα από παιχνίδια συνεργασίας καθώς προσπαθούν να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.
 • Το River Walking-Trekking (περιδιάβαση δίπλα στο ποτάμι) είναι ουσιαστικά περπάτημα δίπλα στις όχθες των ποταμών και στα φυσικά υδάτινα μονοπάτια κοντά στην Αρίστη και τη Κλειδωνιά.
 • Tο Ηorse Riding (ιππασία) είναι από τα αρχαιότερα αθλήματα. Ειδικά οι βόλτες με τα άλογα στο βουνό και το δάσος είναι ονειρικές. Μπορείτε να επιλέξετε τη μεγάλη βόλτα για να διασχίσετε και το ποτάμι.
 • Το Rafting (κατάβαση ποταμού με σχεδία) είναι μία καταπληκτική περιπέτεια στη φύση! Εναλλαγή τοπίων, πράσινο και η δροσιά του ποταμού κι όλα αυτά ενώ γυμνάζεστε. Πρόκειται για μία εμπειρία σε Βοϊδομάτη και Αώο που θα σας δώσει ενέργεια και θα σας ηρεμήσει ταυτόχρονα. Το πλήρωμα αποτελείται από έναν επαγγελματία οδηγό ποταμού και περίπου από 6-12 κωπηλάτες, ανάλογα με το μέγεθος της βάρκας το οποίο καθορίζεται από το βαθμό δυσκολίας του ποταμού και την ποσότητα των νερών του τη περίοδο που επιλέγουμε. Ο έμπειρος οδηγός που βρίσκεται στη βάρκα καθοδηγεί το πλήρωμα και του δίνει τις ανάλογες εντολές για να κωπηλατεί ανάλογα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας μαγιό, ένα μπλουζάκι και πετσέτα. Οι διοργανωτές σας παρέχουν, ολόσωμη στολή και καλτσάκια από νεοπρέν, σωσίβιο, αντιανεμικό, κράνος και κουπί.
 • To Canoe-Kayak (μικρό σκάφος για μετακίνηση σε λίμνες ποτάμια) χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας καθώς θα βρεθείτε στο ιδανικό σημείο για να απολαύσετε την εκδρομή σας. Το κανό έχει μόνο ένα κουπί κι ο αθλητής κωπηλατεί γονατιστός. Το καγιάκ έχει μεγαλύτερο διπλό κουπί και ο αθλητής κωπηλατεί καθιστός!
 • Με το Monoraft-Hot dog (μικρά φουσκωτά σκάφη) και μετά από προηγούμενη εμπειρία σε rafting έχετε μια έντονη συγκίνηση και αμεσότερη επαφή με το ποτάμι. Το monoraft είναι διθέσιο και πιο ευέλικτο σε αντίθεση με το hot dog που είναι μεγαλύτερο, μονοθέσιο και χρειάζεται συγχρονισμός από το πλήρωμα του. Και τα δυο είναι αυτοαδειαζόμενα για να μπορεί να βγαίνει το νερό που εισέρχεται σε αυτά. Ο επαγγελματίας οδηγός ποταμού συνοδεύει 5-6 βάρκες monoraft/ hotdog στην προκαθορισμένη διαδρομή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνώση κολύμβησης, ψυχική και σωματική υγεία.
 • Ακόμα το Bicycling (ποδηλασία) σας δίνει τη χαρά επιλέγοντας διαδρομές να διασχίσετε με ορειβατικό ποδήλατο μοναδικά τοπία με ήπια άσκηση έως τη δύση του ηλίου!!
 • Με τη συναρπαστική τεχνική Flying fox (Ιπτάμενη αλεπού) μπορείτε να διασχίσετε τη μια πλαγία βουνού με την άλλη, ακόμη και ένα φαράγγι. Το πέρασμα είναι εναέριο, ο άνθρωπος είναι δεμένος με σχοινιά σε ένα μηχανισμό με τροχαλία με την καθοδήγηση έμπειρου ορειβάτη.
 • Το Rappelling (καταρρίχηση) είναι η τεχνική κατάβασης με σχοινί από βράχο ή η κατάβαση σε φαράγγι μετά από αναρρίχηση. Προσφέρει μεγάλη αδρεναλίνη!
 • Το Canyoning σημαίνει «διάσχιση φαραγγιού» που συνδυάζει πεζοπορία στο δάσος, αναρρίχηση, κατάβαση βράχων, πέρασμα ποταμού και κολύμπι. Γίνεται πάντα από μικρές ομάδες με επικεφαλής έναν έμπειρο οδηγό και έπειτα από σωστό προγραμματισμό.
 • Το Climbing (ορεινή αναρρίχηση) θα σας ανεβάσει την διάθεση με ανάβαση, σκαρφάλωμα-διάσχιση-κατάβαση οποιουδήποτε μέσου βουνού μέσα από μια μοναδική αίσθηση περιπέτειας!
 • Το Off road (διαδρομές με αυτοκίνητο) σας δελεάζει και σας μεταφέρει σε χώμα, νερά, λάσπη, χιόνι, ποτάμια και λίμνες. Οι ορεινοί όγκοι στο Ζαγόρι με τους δεκάδες δασικούς δρόμους μέσα στο μαγευτικό περιβάλλον του, προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες οδήγησης με 4×4 και ATV. Εσείς μην ξεχνάτε τους πεζοπόρους αλλά και στα ζώα του δάσους που ζουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Το ότι είμαστε στο βουνό δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνοι μας. Διατηρείτε το περιβάλλον πεντακάθαρο όπως το βρίσκετε.
 • Το Paragliding (Αλεξίπτωτο πλαγιάς ή Παρά Πέντε) με οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές σας κάνει να πετάξετε κυριολεκτικά πάνω από την Ήπειρο και να απολαύσετε τα extreme sports!
 • Το Archery (Τοξοβολία) σας προσφέρει αυτοσυγκέντρωση και δεξιότητες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη φύση με στόχους και εκπαιδευτικά τόξα για να εξασκηθείτε στην τοξοβολία.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με εξωτερικούς συνεργάτες του Pirrion προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Συμμετοχή και ειδήσεις σε διεθνείς αγώνες στα Ζαγοροχώρια!!!

Ο Διεθνής Αγώνας Δρόμου “Zagori Μountain Running” για μαραθωνοδρόμους, αθλητές από όλο τον κόσμο, παιδιά και γονείς, φίλους, ντόπιους και όχι μόνο, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zagorirace.gr

Ο διάσημος Αγώνας Ορεινού Ποδηλάτου “Zagori Μountain Βike” μία περιπετειώδη διαδρομή στο άγριο τοπίο των βουνών. για τους λάτρεις της φύσης και της ρόδας! Για περισσότερα στο link που ακολουθεί: https://www.zagoribike.gr

Δραστηριότητες για παιδιά!

Aγκαλιάζουμε την παιδική φροντίδα βοηθώντας τους ταξιδιάρηδες γονείς με καρεκλάκια, αλλαξιέρες, παρκοκρέβατα, παραμύθια, ταινιούλες & κάθε λογής παιχνιδάκια! Λίγα μέτρα απέναντι στο Pirrion ακόμη η Πλατεία του χωριού μας για ποδήλατο, κρυφτό, κυνηγητό και άπειρες για δραστηριότητες στη φύση με τα μικρά παιδιά. Η παιδική χαρά του χωριού είναι ακριβώς δίπλα μας και η ψυχαγωγία και η απασχόλησή τους για την ξεκούραση των γονιών τους είναι αληθινό βάλσαμο!

Δραστηριότητες - Pirrion Sweet Hospitality
Separator Gold

Pirrion: Μια μοναδική φιλοξενία

Ζήστε την ξεχωριστή πολυτέλεια που προσφέρουν τα δωμάτια μας

Separator Gold

Και ακόμα…

Yoga

Δραστηριότητες

Μασάζ

Εστιατόριο Σκαντζόχοιρος

Get advantage of our Sweet Summer Offer ☀️
Book now your Summer Vacation & Win!