ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ
TOP

Εταιρικά Events

Η πρόταση μας για ένα δελεαστικό πακέτο για τη διοργάνωση μοναδικών εκπαιδευτικών ταξιδιών ή ακόμη και επιμορφωτικών σεμιναρίων για τα στελέχη σας στο χώρο μας να είστε σίγουροι πως θα είναι κάτι μοναδικό με πολλά οφέλη για την εταιρεία, τους πελάτες και τα στελέχη σας.

Η μεγάλη εμπειρία του Pirrion το καθιστά ικανό, όποια κι αν είναι η φύση της πρόκλησης να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Προσφέρει προτάσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την οργάνωση συνεδρίων, παρουσιάσεων, εκθέσεων, ημερίδων, εταιρικών happenings & events. Στο χώρο του ξενοδοχείου λειτουργεί εστιατόριο, lounge-bar, καθιστικό, αίθουσα συνεδρίων 15-20 ατόμων καθώς και αίθουσα ψυχαγωγίας. Με τεχνολογική υποδομή, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας σχεδιάζει και οργανώνει επαγγελματικές και επιστημονικές συναντήσεις, σεμινάρια οργανισμών, παρουσίαση προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις καθώς και gala-dinners, δείπνα ειδικών περιστάσεων με επαγγελματισμό, τεχνογνωσία και φαντασία!

Δοκιμάστε ένα οινογευστικό ταξίδι τοπικών ποικιλιών δίπλα στο Βοϊδομάτη ή δίπλα στη Χαράδρα και να είστε σίγουροι πως θα ανακαλύψετε καινούργια βιώματα! Η καλύτερη διασφάλιση των ποιοτικών μας υπηρεσιών οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύτηκαν.

Pirrion: Μια μοναδική φιλοξενία

Ζήστε την ξεχωριστή πολυτέλεια που προσφέρουν τα δωμάτια μας

Separator Gold

Και ακόμα...

Yoga

Δραστηριότητες

Μασάζ

Εστιατόριο Σκαντζόχοιρος

Get advantage of our Sweet Summer Offer ☀️
Book now your Summer Vacation & Win!