ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΡΑΤΗΣΗ
TOP
Εξωτερικό Massage - Pirrion wellness boutique hotel

Μασάζ

Κάθε θεραπεία στο Pirrion είναι μία ξεχωριστή ολιστική προσέγγιση για την αναγέννηση σώματος. Οι τεχνικές χειρωνακτικού μασάζ διεγείρουν το νου, απαλύνουν τις αισθήσεις και αποτοξινώνουν τους ιστούς. Με φυτικά και βιολογικά προϊόντα επιτυγχάνεται η θεραπευτική δράση του μασάζ.

Αποδράστε από το άγχος και απολαύστε τη φύση του Ζαγορίου όχι μόνο έξω αλλά και μέσα στο σώμα σας με ένα ευεργετικό και χαλαρωτικό μασάζ. Το σώμα θα αποτυπώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία. Η μαγεία είναι εδώ. Χαρίστε στη καρδιά σας ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα αγγίγματος-αφήστε το να φυσήξει κάθε σκιά και παράταιρη σκέψη προς τα βουνά. Φτερουγίστε. Είστε μέρος του αληθινού ταξιδιού. Sleep as a bird & fly as a bird!

Είδη Μασάζ

Παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ

Βασισμένο στη αρχαία ταϊλανδέζικη μάλαξη και στην ινδική φιλοσοφία της γιόγκα. Χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός πολλών διαφορετικών τεχνικών όπως διατάσεις και πιέσεις ρεφλεξολογικών σημείων. Συντελεί στη μείωση της έντασης και τους στρες, στη βελτίωση στάσης του σώματος και την εξισορρόπηση της ενεργειακής ροής.

Διάρκεια: 50’

 

Aroma massage

Τονώστε την επιδερμίδα σας με αρωματική απολέπιση από μαύρη ζάχαρη, μέλι και αμυγδαλέλαιο. Συνεχίστε με ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και βοτάνων που διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες κατάλληλα επιλεγμένες ώστε να καλύψουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Τα αιθέρια έλαια εισχωρούν αμέσως στον οργανισμό και συντελούν στην ευεξία και την αναζωογόνηση

Διάρκεια: 60’

 

Oil massage

Εφαρμόζεται στις ενεργειακές γραμμές με μαλάξεις που διευκολύνονται από τη χρήση φυτικού ελαίου. Η ειδική αυτή τεχνική λειτουργεί σε συνεργία με το κυκλοφορικό, το άρθρο μυϊκό και το νευρικό σύστημα, ενώ προβλέπει στη βελτίωση της οξυγόνωσης και την απομάκρυνση των τοξινών από τους ιστούς. Μυϊκοί πόνοι από πολύωρη εργασία και καθιστική ζωή ανακουφίζονται, το δέρμα αποκτά μεταξένια υφή ενώ το πνεύμα χαλαρώνει από την ένταση και το άγχος.

Διάρκεια: 50’

 

Μασάζ με θερμά πουγκιά (LUK PRA KOB)

Πρόκειται για μια πανάρχαιη τεχνική που εφαρμόζεται με τη χρήση θερμών επιθεμάτων τα οποία αποτελούνται από έναν συνδυασμό θεραπευτικών βοτάνων.τα πουγκιά θερμαίνονται στον ατμό και τοποθετούνται απευθείας στο δέρμα με ειδική τεχνική. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για τον μυϊκό πόνο και μπορούν να συντελέσουν στην αντιμετώπιση του άσθματος και των κρυολογημάτων. Προσφέρει ηρεμία αφού εκτός από το υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ η μυρωδιά σε ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο

Διάρκεια: 60’

 

Thai oil massage

Ένας συνδυασμός ταϊλανδέζικου και σουηδικού μασάζ που βοηθά να χαλαρώσει τους μύες και να ανοίξει τις ενεργειακές γραμμές στο σώμα μας. Η χρήση ζεστού ελαίου και της μάλαξης βοηθά για το άνοιγμα και την απελευθέρωση του σώματος από την ένταση, το άγχος και τον πόνο.

Διάρκεια: 50’

 

Θεραπεία με βεντούζες

Η χρήση ελαίου και βεντούζας (παραδοσιακός τρόπος) βοηθά για πόνους στη μέση , χρόνια ψύξη και ανακουφίζει το αναπνευστικό ειδικά όταν υπάρχει βήχας ή κρύωμα.Η αρχαία αυτή πρακτική βασίζεται στην κινέζικη ιατρική.

Διάρκεια: 50’

Pirrion: Μια μοναδική φιλοξενία

Ζήστε την ξεχωριστή πολυτέλεια που προσφέρουν τα δωμάτια μας

Separator Gold

Και ακόμα...

Yoga

Δραστηριότητες

Μασάζ

Εστιατόριο Σκαντζόχοιρος